Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #5,521 Laptop nedir? Ayrıca Wi-Fi mi bağlanıyorsun? Bir de bu sorun herhangi bir güncelleme ya da kurulum sonrası mı oluştu?
Laptop nedir? Ayrıca Wi-Fi mi bağlanıyorsun? Bir de bu sorun herhangi bir güncelleme ya da kurulum sonrası mı oluştu?
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Eyl 2017 #5,522 Jira dediki: Wifi ile baglaniyorsun di mi? Genişletmek için tıklayın... Evet
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Eyl 2017 #5,523 Arkadaşlar ben en iyisi telefondan gireyim çünkü 5 dkda anca gönderiyor postu azcık bekleyin cevaplayacagım hepsini
Arkadaşlar ben en iyisi telefondan gireyim çünkü 5 dkda anca gönderiyor postu azcık bekleyin cevaplayacagım hepsini
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Eyl 2017 #5,525 Önce net gitti sınırlı dedi modemi kapatıp açtım bi saat sonra geldi internet bu seferde yavaştı. Yine kapattım açtım crome u temizledim avastla taradım ag taraması yaptım yine aynı. Masaüstunde sorun yok. Laptopta var dns bile değiştm
Önce net gitti sınırlı dedi modemi kapatıp açtım bi saat sonra geldi internet bu seferde yavaştı. Yine kapattım açtım crome u temizledim avastla taradım ag taraması yaptım yine aynı. Masaüstunde sorun yok. Laptopta var dns bile değiştm
Nazım Paşa Usta 22 Eyl 2017 #5,526 Wireless adaptörü/yongasının donanım kimliğini paylaşır mısın? --- Mesajlar birleştirildi --- Telefonda sorun var mı?
Wireless adaptörü/yongasının donanım kimliğini paylaşır mısın? --- Mesajlar birleştirildi --- Telefonda sorun var mı?
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Eyl 2017 #5,527 Nazım Paşa dediki: Wireless adaptörü/yongasının donanım kimliğini paylaşır mısın? --- Mesajlar birleştirildi --- Telefonda sorun var mı? Genişletmek için tıklayın... yok telefonda normal
Nazım Paşa dediki: Wireless adaptörü/yongasının donanım kimliğini paylaşır mısın? --- Mesajlar birleştirildi --- Telefonda sorun var mı? Genişletmek için tıklayın... yok telefonda normal
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Eyl 2017 #5,530 Nazım Paşa dediki: Tamam wireless donanımının donanım kimliğini paylaş. Genişletmek için tıklayın... Çok anlarm ya
Nazım Paşa dediki: Tamam wireless donanımının donanım kimliğini paylaş. Genişletmek için tıklayın... Çok anlarm ya