KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #5,603 Bnde kardeşin bilgisayarını alım dedim. İnternet aşırı ağırdı.. GERİ bıraktım. Gereksiz şeylerle doldurmuş pc ye bırak neti Excel bile ağır...
Bnde kardeşin bilgisayarını alım dedim. İnternet aşırı ağırdı.. GERİ bıraktım. Gereksiz şeylerle doldurmuş pc ye bırak neti Excel bile ağır...
J Jira Utku 22 Eyl 2017 #5,604 Yav arkadaş yardım istemenin neresini hoş karsilamiyorsunuz? Kimse reklam amacinda degil. Sorun cozme pesinde. Orada cok bilgili insanlar var. Elbet biri kesin cozer sorununu...
Yav arkadaş yardım istemenin neresini hoş karsilamiyorsunuz? Kimse reklam amacinda degil. Sorun cozme pesinde. Orada cok bilgili insanlar var. Elbet biri kesin cozer sorununu...
Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #5,607 Montezuma osxinfo.net'i kurdu. Biz de asoiaf evreni ile ilgili bir edebi site mi kursak Nazim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #5,608 Erkekler anneci kızlar babacı olur derler.. Gençler bu düşünceye katılıyor musunuz? Cevabınız her neyse neden?
Erkekler anneci kızlar babacı olur derler.. Gençler bu düşünceye katılıyor musunuz? Cevabınız her neyse neden?