KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2017 #5,732 Ben düne göre daha iyiyim.. Dün dayak yemiş gibiydim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2017 #5,734 Selim C. dediki: Niye? Dün dayak mı yemiştiniz? Genişletmek için tıklayın... Küçük bir diş operasyonu geçirmiştim.. Kötüydüm..
Selim C. dediki: Niye? Dün dayak mı yemiştiniz? Genişletmek için tıklayın... Küçük bir diş operasyonu geçirmiştim.. Kötüydüm..
Selim C. Selim Selimovic 24 Eyl 2017 #5,735 Ha, doğru.. Geçmiş olsun.. Çekildi mi yoksa dolgu mu yapıldı?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2017 #5,736 Selim C. dediki: Ha, doğru.. Geçmiş olsun.. Çekildi mi yoksa dolgu mu yapıldı? Genişletmek için tıklayın... Sağol Keşke o kadar basit olsa.. İmplant İn yapıldığı damakta iltihap oldu. Damağı biraz daha kesip biçtiler sonra diktiler tekrar..
Selim C. dediki: Ha, doğru.. Geçmiş olsun.. Çekildi mi yoksa dolgu mu yapıldı? Genişletmek için tıklayın... Sağol Keşke o kadar basit olsa.. İmplant İn yapıldığı damakta iltihap oldu. Damağı biraz daha kesip biçtiler sonra diktiler tekrar..
Selim C. Selim Selimovic 24 Eyl 2017 #5,737 Pihu.. Aklımda canlandı la birden.. Çok acayip geçmiş olsun yav.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2017 #5,738 Selim C. dediki: Pihu.. Aklımda canlandı la birden.. Çok acayip geçmiş olsun yav. Genişletmek için tıklayın... Öyle çok fena
Selim C. dediki: Pihu.. Aklımda canlandı la birden.. Çok acayip geçmiş olsun yav. Genişletmek için tıklayın... Öyle çok fena
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Eyl 2017 #5,739 KıRMıZı dediki: Sağol Keşke o kadar basit olsa.. İmplant İn yapıldığı damakta iltihap oldu. Damağı biraz daha kesip biçtiler sonra diktiler tekrar.. Genişletmek için tıklayın... Çok geçmiş olsun
KıRMıZı dediki: Sağol Keşke o kadar basit olsa.. İmplant İn yapıldığı damakta iltihap oldu. Damağı biraz daha kesip biçtiler sonra diktiler tekrar.. Genişletmek için tıklayın... Çok geçmiş olsun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Eyl 2017 #5,740 _nehir_ dediki: Çok geçmiş olsun Genişletmek için tıklayın... Sağol cnm bnm.. Bugün biraz daha iyi zaten.. Cumaya kadar böyle devam edecek
_nehir_ dediki: Çok geçmiş olsun Genişletmek için tıklayın... Sağol cnm bnm.. Bugün biraz daha iyi zaten.. Cumaya kadar böyle devam edecek