Selim C. Selim Selimovic 27 Ksm 2017 #5,831 Vallahi ben buraya girmediğim sürece hiçbir yere de girmedim açıkcası.. Daha yeni yeni mesaj yazıyorum yani..
Vallahi ben buraya girmediğim sürece hiçbir yere de girmedim açıkcası.. Daha yeni yeni mesaj yazıyorum yani..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Ksm 2017 #5,832 Selim C. dediki: Vallahi ben buraya girmediğim sürece hiçbir yere de girmedim açıkcası.. Daha yeni yeni mesaj yazıyorum yani.. Genişletmek için tıklayın... Yaz yaz.. Herkeste bir yoğunluk zaten.. Sıkılmaya başladım..
Selim C. dediki: Vallahi ben buraya girmediğim sürece hiçbir yere de girmedim açıkcası.. Daha yeni yeni mesaj yazıyorum yani.. Genişletmek için tıklayın... Yaz yaz.. Herkeste bir yoğunluk zaten.. Sıkılmaya başladım..
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2018 #5,834 BeyzaTheHuntress dediki: Selam canlarım Genişletmek için tıklayın... Ve a.s
Bayram Şenakar Katılımcı 5 Nsn 2018 #5,836 @BeyzaTheHuntress Aleykümselam Nerelerdesin ya @AybüKe Evet, bizim ekiptendi o da.
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Nsn 2018 #5,837 Bayram Şenakar dediki: @BeyzaTheHuntress Aleykümselam Nerelerdesin ya @AybüKe Evet, bizim ekiptendi o da. Genişletmek için tıklayın... Asıl siz nerelerdesiniz @bayram Senakar Bey buralar pek ıssız kalmış
Bayram Şenakar dediki: @BeyzaTheHuntress Aleykümselam Nerelerdesin ya @AybüKe Evet, bizim ekiptendi o da. Genişletmek için tıklayın... Asıl siz nerelerdesiniz @bayram Senakar Bey buralar pek ıssız kalmış
Bayram Şenakar Katılımcı 6 Nsn 2018 #5,838 @AybüKe Bizimkiler başka bi' yere gittiler, oradalar. Ben de bazı sorunlardan dolayı onlardan ayrılmak zorunda kaldım.
@AybüKe Bizimkiler başka bi' yere gittiler, oradalar. Ben de bazı sorunlardan dolayı onlardan ayrılmak zorunda kaldım.
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Nsn 2018 #5,839 Bayram Şenakar dediki: @AybüKe Bizimkiler başka bi' yere gittiler, oradalar. Ben de bazı sorunlardan dolayı onlardan ayrılmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıklayın... Onlar yoksa biz varız ya
Bayram Şenakar dediki: @AybüKe Bizimkiler başka bi' yere gittiler, oradalar. Ben de bazı sorunlardan dolayı onlardan ayrılmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıklayın... Onlar yoksa biz varız ya