Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Tem 2014 #751 buhurdan dediki: abartmasak takımdan bahsediyoruz burda Genişletmek için tıklayın... İşte bunu anlatamıyoruz biz kimseye. Takım olarak görmüyoruz bazı şeyleri. Beşiktaşlılık duruşu vardır mesela bilir misin?
buhurdan dediki: abartmasak takımdan bahsediyoruz burda Genişletmek için tıklayın... İşte bunu anlatamıyoruz biz kimseye. Takım olarak görmüyoruz bazı şeyleri. Beşiktaşlılık duruşu vardır mesela bilir misin?
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Tem 2014 #752 Sentinus dediki: İşte bunu anlatamıyoruz biz kimseye. Takım olarak görmüyoruz bazı şeyleri. Beşiktaşlılık duruşu vardır mesela bilir misin? Genişletmek için tıklayın... her takımın kendine göre duruşu vardır o yüzden aynen devam
Sentinus dediki: İşte bunu anlatamıyoruz biz kimseye. Takım olarak görmüyoruz bazı şeyleri. Beşiktaşlılık duruşu vardır mesela bilir misin? Genişletmek için tıklayın... her takımın kendine göre duruşu vardır o yüzden aynen devam
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Tem 2014 #753 buhurdan dediki: her takımın kendine göre duruşu vardır o yüzden aynen devam Genişletmek için tıklayın... neyse bu konu uzar gider Konu dağılmadan ben Trabzon diyeyim devam etsin
buhurdan dediki: her takımın kendine göre duruşu vardır o yüzden aynen devam Genişletmek için tıklayın... neyse bu konu uzar gider Konu dağılmadan ben Trabzon diyeyim devam etsin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Tem 2014 #757 Şili ( Haritadan biliyorum )