cubuk_kraker Katılımcı 26 Ekm 2013 #13,172 o değilde benim toplam attığım mesaj sayısı neden böyle yavaş ilerliyor. on tane mesaj atıyorum bi tane yükseliyor. bir açıklamaya ihtiyacım var
o değilde benim toplam attığım mesaj sayısı neden böyle yavaş ilerliyor. on tane mesaj atıyorum bi tane yükseliyor. bir açıklamaya ihtiyacım var
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ekm 2013 #13,173 Iyi geceler dileyerek alıyorum bu gecelik son defa bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Ekm 2013 #13,174 cubuk_kraker dediki: o değilde benim toplam attığım mesaj sayısı neden böyle yavaş ilerliyor. on tane mesaj atıyorum bi tane yükseliyor. bir açıklamaya ihtiyacım var Genişletmek için tıklayın... oyun bölümü mesaj sayını arttırmıyo çünkü.. bendee..
cubuk_kraker dediki: o değilde benim toplam attığım mesaj sayısı neden böyle yavaş ilerliyor. on tane mesaj atıyorum bi tane yükseliyor. bir açıklamaya ihtiyacım var Genişletmek için tıklayın... oyun bölümü mesaj sayını arttırmıyo çünkü.. bendee..
cubuk_kraker Katılımcı 26 Ekm 2013 #13,175 nazenin dediki: oyun bölümü mesaj sayını arttırmıyo çünkü.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... açıklama için teşekkürler ben gidiyorum artık son kez bendee
nazenin dediki: oyun bölümü mesaj sayını arttırmıyo çünkü.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... açıklama için teşekkürler ben gidiyorum artık son kez bendee
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 26 Ekm 2013 #13,177 gece gece bende
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 26 Ekm 2013 #13,180 hemşom yoruldun sen alayım ben bende