YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Arl 2013 #14,241 İstersen son konudaki açıklamaya bak Neyse bu üyelikle kaç cevabın var bakayım sonrasında yeni üyelik alıver, zaten 1 dakikai bile sürmüyo yeni üyelik Son mesaja gelince o zaten bende
İstersen son konudaki açıklamaya bak Neyse bu üyelikle kaç cevabın var bakayım sonrasında yeni üyelik alıver, zaten 1 dakikai bile sürmüyo yeni üyelik Son mesaja gelince o zaten bende
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Arl 2013 #14,247 Buna geçit yokkk @cemree Bende Son düzenleme: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Arl 2013 #14,249 Buna şiirsel bir dille karşılık vermek istiyorum Hey kendine gel CEMREE Son mesaj BENDEE
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Arl 2013 #14,250 YoRuMSuZ dediki: Buna þiirsel bir dille karþýlýk vermek istiyorum Hey kendine gel CEMREE Son mesaj BENDEE Genişletmek için tıklayın... Siirsel yaklasim oldukca etkili olmus sanirim ama bana sokmez bnde..
YoRuMSuZ dediki: Buna þiirsel bir dille karþýlýk vermek istiyorum Hey kendine gel CEMREE Son mesaj BENDEE Genişletmek için tıklayın... Siirsel yaklasim oldukca etkili olmus sanirim ama bana sokmez bnde..