arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Şbt 2012 #3,641 YoRuMSuZ dediki: Nerede kalmış benim son mesajım, ilk göz ağrım geldim aldım seni bendesin ) Genişletmek için tıklayın... erken uyandın diye sana vermem bende
YoRuMSuZ dediki: Nerede kalmış benim son mesajım, ilk göz ağrım geldim aldım seni bendesin ) Genişletmek için tıklayın... erken uyandın diye sana vermem bende
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Şbt 2012 #3,642 Evet erken uyandım. Dünkü rüzgarlı/soğuk havanın inadına pırıl pırıl sıcacık bir hava Düşünün kahvaltı için simit bile aldım gidip Dolayısıyla bu kadar relax iken kimseye vermem veremem,elimde değil anlayın lütfen :=) Son söz: Bende!
Evet erken uyandım. Dünkü rüzgarlı/soğuk havanın inadına pırıl pırıl sıcacık bir hava Düşünün kahvaltı için simit bile aldım gidip Dolayısıyla bu kadar relax iken kimseye vermem veremem,elimde değil anlayın lütfen :=) Son söz: Bende!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Şbt 2012 #3,643 YoRuMSuZ dediki: Evet erken uyandım. Dünkü rüzgarlı/soğuk havanın inadına pırıl pırıl sıcacık bir hava Düşünün kahvaltı için simit bile aldım gidip Dolayısıyla bu kadar relax iken kimseye vermem veremem,elimde değil anlayın lütfen :=) Son söz: Bende! Genişletmek için tıklayın... nispet ya bakalım,kar yağıyor burayaüstelik sadece buraya... hmm ne diyodum bende
YoRuMSuZ dediki: Evet erken uyandım. Dünkü rüzgarlı/soğuk havanın inadına pırıl pırıl sıcacık bir hava Düşünün kahvaltı için simit bile aldım gidip Dolayısıyla bu kadar relax iken kimseye vermem veremem,elimde değil anlayın lütfen :=) Son söz: Bende! Genişletmek için tıklayın... nispet ya bakalım,kar yağıyor burayaüstelik sadece buraya... hmm ne diyodum bende