CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 23 Şbt 2012 #3,823 tabiiki hoşbulman son mesajı almayacağım anlamına gelmeyecektir
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Şbt 2012 #3,827 bugün ne çok taliplisi var bu konunun Bi kızı bin kişi ister bi kişi alır derler Veee alan ben oluyorum, bendeee
bugün ne çok taliplisi var bu konunun Bi kızı bin kişi ister bi kişi alır derler Veee alan ben oluyorum, bendeee
KarhaN Aktif 23 Şbt 2012 #3,828 10 dakikacık bende kalsa ne olur.. Yeni geldim ben daha. Ayağım alışsın : )
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 23 Şbt 2012 #3,829 KarhaN dediki: 10 dakikacık bende kalsa ne olur.. Yeni geldim ben daha. Ayağım alışsın : ) Genişletmek için tıklayın... sen şey yap gece 3-4 arası gel foruma tabii o aralarda yurtdışındaki üyelerimizin işi yoksa bi 15 dakka kalır sende .mercimekte geldi zaten kimseye yar etmez bilirim
KarhaN dediki: 10 dakikacık bende kalsa ne olur.. Yeni geldim ben daha. Ayağım alışsın : ) Genişletmek için tıklayın... sen şey yap gece 3-4 arası gel foruma tabii o aralarda yurtdışındaki üyelerimizin işi yoksa bi 15 dakka kalır sende .mercimekte geldi zaten kimseye yar etmez bilirim