Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2012 #4,182 yanilmak buysa yanildim tmm ama nedense hala bende yanilgi olur mu hic
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 6 Mrt 2012 #4,184 güçlenen umut hissi insanları kaos a sürüklüyor tartışmalar kaçınılmaz oluyordu ama cebur herşeye rağmen son mesajı alıyordu
güçlenen umut hissi insanları kaos a sürüklüyor tartışmalar kaçınılmaz oluyordu ama cebur herşeye rağmen son mesajı alıyordu
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2012 #4,185 geliyorlar galiba sagdan soldan anlatamiyorum yaa bendeeeeee
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2012 #4,187 unutmak bana göre degilkii unutmus olsaydim hala bende olmazdi demi
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 6 Mrt 2012 #4,189 bir yanda sürgün sevdaların vazgeçilmez karakteri diğer yanda isteklerini arz-ıhal eden dünyaya haykıran olsada cebur çatık kaşları ve maximum hokeli oluşuyla meşhurdu . okuycularına tek sözü şu avatarıma bakın size ne söylüyor diyordu
bir yanda sürgün sevdaların vazgeçilmez karakteri diğer yanda isteklerini arz-ıhal eden dünyaya haykıran olsada cebur çatık kaşları ve maximum hokeli oluşuyla meşhurdu . okuycularına tek sözü şu avatarıma bakın size ne söylüyor diyordu