nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Hzr 2013 #5,011 Tuba dediki: ne yapayım canım yaa anlaşılmamak çok kötüüü bende Genişletmek için tıklayın... hem de nasıl ..imzam o yüzden bu.. anlaşılmıyosan susmicaksın ama bu kabullenmektir.. ben susmadım.. bendee
Tuba dediki: ne yapayım canım yaa anlaşılmamak çok kötüüü bende Genişletmek için tıklayın... hem de nasıl ..imzam o yüzden bu.. anlaşılmıyosan susmicaksın ama bu kabullenmektir.. ben susmadım.. bendee
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #5,012 nazenin dediki: hem de nasıl ..imzam o yüzden bu.. anlaşılmıyosan susmicaksın ama bu kabullenmektir.. ben susmadım.. bendee Genişletmek için tıklayın... bende susmuyorum ama karşımdaki keçi olunca zorlanıyom işte bende
nazenin dediki: hem de nasıl ..imzam o yüzden bu.. anlaşılmıyosan susmicaksın ama bu kabullenmektir.. ben susmadım.. bendee Genişletmek için tıklayın... bende susmuyorum ama karşımdaki keçi olunca zorlanıyom işte bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Hzr 2013 #5,013 Tuba dediki: bende susmuyorum ama karşımdaki keçi olunca zorlanıyom işte bende Genişletmek için tıklayın... sen devam et elbet bi yerden sonra kuzuya döner.. bendee..
Tuba dediki: bende susmuyorum ama karşımdaki keçi olunca zorlanıyom işte bende Genişletmek için tıklayın... sen devam et elbet bi yerden sonra kuzuya döner.. bendee..
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #5,014 nazenin dediki: sen devam et elbet bi yerden sonra kuzuya döner.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... kuzu olsunda istemiyorum esasında kurt olsun ama benim olsun bende
nazenin dediki: sen devam et elbet bi yerden sonra kuzuya döner.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... kuzu olsunda istemiyorum esasında kurt olsun ama benim olsun bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Hzr 2013 #5,015 Tuba dediki: kuzu olsunda istemiyorum esasında kurt olsun ama benim olsun bende Genişletmek için tıklayın... istersen alırsın.. bendee..
Tuba dediki: kuzu olsunda istemiyorum esasında kurt olsun ama benim olsun bende Genişletmek için tıklayın... istersen alırsın.. bendee..
Tuba ♕ Özel üye 1 Hzr 2013 #5,016 nazenin dediki: istersen alırsın.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... almak değilde inandırmak diyelim bende
nazenin dediki: istersen alırsın.. bendee.. Genişletmek için tıklayın... almak değilde inandırmak diyelim bende