Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 24 Eyl 2011 #912 bende .. bende senden alıyım gitinyaa ... ben tutatrım bende
HayLaZ MeLeK Aktif 24 Eyl 2011 #915 nereye gittim yaa ben burdayım kovamazsın beni ve mesajımı da geri alıyorum
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 24 Eyl 2011 #916 tamam ne barıyosun el kadar cocugaa korkutacanımı sandın ben aldıgım seyı nazıkce ıstersen gerı verırım bende o msj .. nazıkce ıste vereyım ..
tamam ne barıyosun el kadar cocugaa korkutacanımı sandın ben aldıgım seyı nazıkce ıstersen gerı verırım bende o msj .. nazıkce ıste vereyım ..
YounG_MaN Usta 24 Eyl 2011 #917 hiçbirinizde değil ben yazıyorsunuz mesajı yazdıktan sonra göndere tıklıyorsunuz o gönderleri bana aktardım siz aldığınızı zannediyorsunuz hep bana geliiiiii bende
hiçbirinizde değil ben yazıyorsunuz mesajı yazdıktan sonra göndere tıklıyorsunuz o gönderleri bana aktardım siz aldığınızı zannediyorsunuz hep bana geliiiiii bende
HayLaZ MeLeK Aktif 24 Eyl 2011 #918 tamam ben kızma ama son mesaj bende yine ve son mesaj bende bay zeki çocuk