yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Mys 2012 #1 Son Noktayi Koyuyorum aksini düşünen varmi ????
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2012 #2 Eh bu kadar neşenin üstüne buyrun lütfen kendi ellerimle hazırladım herşeyi Beraber olsun...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mys 2012 #6 Birde beraber olsun diyor yaa Meyve suyu falan olsa neyse 2 gün sonra forumda Rakı kelimesini ve rakı resimlerini yasaklıyorum Mübarek aylara giriyoruz çünkü
Birde beraber olsun diyor yaa Meyve suyu falan olsa neyse 2 gün sonra forumda Rakı kelimesini ve rakı resimlerini yasaklıyorum Mübarek aylara giriyoruz çünkü
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Mys 2012 #7 YoRuMSuZ dediki: Şişe daha duruyor bir kadehcik aldım 100 lük Genişletmek için tıklayın... şişeyi demedim,onun hepsi senin,elimi bile sürmem yemekleri bitirmişsin
YoRuMSuZ dediki: Şişe daha duruyor bir kadehcik aldım 100 lük Genişletmek için tıklayın... şişeyi demedim,onun hepsi senin,elimi bile sürmem yemekleri bitirmişsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2012 #8 Ya ne olmuş sanki. FAzla yoğurt yoktu ayranı da severim ancak bu kıvamda oldu Sen ne zannettin ki
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Mys 2012 #9 YoRuMSuZ dediki: Ya ne olmuş sanki. FAzla yoğurt yoktu ayranı da severim ancak bu kıvamda oldu Sen ne zannettin ki Genişletmek için tıklayın... muhahahahahtebrikler,ayran şahane
YoRuMSuZ dediki: Ya ne olmuş sanki. FAzla yoğurt yoktu ayranı da severim ancak bu kıvamda oldu Sen ne zannettin ki Genişletmek için tıklayın... muhahahahahtebrikler,ayran şahane
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mys 2012 #10 YoRuMSuZ dediki: Ya ne olmuş sanki. FAzla yoğurt yoktu ayranı da severim ancak bu kıvamda oldu Sen ne zannettin ki Genişletmek için tıklayın... Ayransa içerim de burdan ayrana benzetemedim Sulu ayran galiba bu
YoRuMSuZ dediki: Ya ne olmuş sanki. FAzla yoğurt yoktu ayranı da severim ancak bu kıvamda oldu Sen ne zannettin ki Genişletmek için tıklayın... Ayransa içerim de burdan ayrana benzetemedim Sulu ayran galiba bu