arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Mys 2012 #12 ZeyNoO dediki: Ayransa içerim de burdan ayrana benzetemedim Sulu ayran galiba bu Genişletmek için tıklayın... çok fesatız demi zeyno,oysa şişenin üstünde ayran yazıyor demi
ZeyNoO dediki: Ayransa içerim de burdan ayrana benzetemedim Sulu ayran galiba bu Genişletmek için tıklayın... çok fesatız demi zeyno,oysa şişenin üstünde ayran yazıyor demi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mys 2012 #13 YoRuMSuZ dediki: Dedim ya yoğurt kısıtlı ancak bu kıvamda oldu Genişletmek için tıklayın... Namı büyük Nissan qasqainle gidip alsaydın bi yoğurt yaa böyle tadsız ayranda içilmezki
YoRuMSuZ dediki: Dedim ya yoğurt kısıtlı ancak bu kıvamda oldu Genişletmek için tıklayın... Namı büyük Nissan qasqainle gidip alsaydın bi yoğurt yaa böyle tadsız ayranda içilmezki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mys 2012 #14 arz-ı hal dediki: çok fesatız demi zeyno,oysa şişenin üstünde ayran yazıyor demi Genişletmek için tıklayın... Günahını aldık yorumsuzun
arz-ı hal dediki: çok fesatız demi zeyno,oysa şişenin üstünde ayran yazıyor demi Genişletmek için tıklayın... Günahını aldık yorumsuzun
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Mys 2012 #15 YoRuMSuZ dediki: Eh bu kadar neşenin üstüne buyrun lütfen kendi ellerimle hazırladım herşeyi Beraber olsun... Genişletmek için tıklayın... Keyifler yerinde bakıyorumda
YoRuMSuZ dediki: Eh bu kadar neşenin üstüne buyrun lütfen kendi ellerimle hazırladım herşeyi Beraber olsun... Genişletmek için tıklayın... Keyifler yerinde bakıyorumda
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Mys 2012 #16 ZeyNoO dediki: Günahını aldık yorumsuzun Genişletmek için tıklayın... hiç sorma,affetsin Allah bizi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #19 ZeyNoO dediki: Günahını aldık yorumsuzun Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ bunu kacirdinmi bak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #20 arz-ı hal dediki: hiç sorma,affetsin Allah bizi Genişletmek için tıklayın...