Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2022 #11 yilmaz27 dediki: HAYIR DEEGISTIMEM OYUMU OY KULLANINCA 2 CTR VERIYOR OY DEGISTIRINCE 3 CTR SILIYOR BA BA BA BA Genişletmek için tıklayın... Sen değişmek istiyorsan değiş Yılmaz ben göndereyim sana 5
yilmaz27 dediki: HAYIR DEEGISTIMEM OYUMU OY KULLANINCA 2 CTR VERIYOR OY DEGISTIRINCE 3 CTR SILIYOR BA BA BA BA Genişletmek için tıklayın... Sen değişmek istiyorsan değiş Yılmaz ben göndereyim sana 5
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ksm 2022 #12 cok tesekkürederim süratimin kizardigini his ettim ama böyle kalsin )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Ksm 2022 #13 Sımdı baktım yorumsuzun hesabında bu kadar para yoktur bu verdiği ödülleri nasıl ödeyecek
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ksm 2022 #14 yesim434 dediki: Sımdı baktım yorumsuzun hesabında bu kadar para yoktur bu verdiği ödülleri nasıl ödeyecek Genişletmek için tıklayın... zenginlerin pamuk elleri cebe
yesim434 dediki: Sımdı baktım yorumsuzun hesabında bu kadar para yoktur bu verdiği ödülleri nasıl ödeyecek Genişletmek için tıklayın... zenginlerin pamuk elleri cebe
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 21 Ksm 2022 #16 Uzak kalınca görmedim ben bu konuyu tabi Ama oyumu kullandım mastercefdeki gibi hak eden kazansın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ksm 2022 #17 Oy kullanmak için son 24 saat hadi vakalım kullanmayan kalmasın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Ksm 2022 #18 Biraz geç kaldım ama hemen açıklıyorum sonucu. Yarışma birincimiz @yesim434 Yarışma ikincimiz @Sentinus her ikinizinde eline emeğine sağlık. Tebrik ediyorum . Yarışma üçüncümüz Çağlayağmur. 1. olan katılımcıya 4000 , 2. olana 3000 , 3. olana ise 2500 @YoRuMSuZ canom anladın sen.
Biraz geç kaldım ama hemen açıklıyorum sonucu. Yarışma birincimiz @yesim434 Yarışma ikincimiz @Sentinus her ikinizinde eline emeğine sağlık. Tebrik ediyorum . Yarışma üçüncümüz Çağlayağmur. 1. olan katılımcıya 4000 , 2. olana 3000 , 3. olana ise 2500 @YoRuMSuZ canom anladın sen.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ksm 2022 #19 Yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum, mesajı aldım kazanıp ödeyeceğim hepsini
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ksm 2022 #20 Tebrik ederim arkadaşlar bir sonraki yarışma benim olsun çok amin