Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #171 Lelis dediki: Olur bir dahakine öyle yaparım Genişletmek için tıklayın... Bak akıllanıyorsun.
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #172 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bak akıllanıyorsun. Genişletmek için tıklayın... Bu akıllanmış halimse akılanmamış halimi cok merak ediyorum
Aşĸ-ı DeruN dediki: Bak akıllanıyorsun. Genişletmek için tıklayın... Bu akıllanmış halimse akılanmamış halimi cok merak ediyorum
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #173 Lelis dediki: Bu akıllanmış halimse akılanmamış halimi cok merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Şimdi ben bunun cevabınıda yazarsam çok akıllı olursun. vay bizim halimize bu derece iyi.
Lelis dediki: Bu akıllanmış halimse akılanmamış halimi cok merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Şimdi ben bunun cevabınıda yazarsam çok akıllı olursun. vay bizim halimize bu derece iyi.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #174 Hergün onlarca plan yaparım ama hiç bir gün o planları uygulamam.sadece plan yaparım.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Tem 2021 #179 Bu senin basina bela acacak bir an önce gitmelisin dedim ama söz dinlemiyorki )