yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Hzr 2020 #61 Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 6 Hzr 2020 #62 yesim434 dediki: Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir. Genişletmek için tıklayın... Bunun paylaştım
yesim434 dediki: Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir. Genişletmek için tıklayın... Bunun paylaştım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Hzr 2020 #63 Başladığın cümleyi sonlandıramaz virgüllerle uğraşırsan, noktayı koyan başkası olur!
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 7 Hzr 2020 #64 Çok lüzumsuz insanlar tanıdık. Hiç gereği yoktu bunun.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Hzr 2020 #65 Bazen başımı alıp gidesim geliyor buralardan ama Müge Anlı dan korkuyorum benide bulur diye
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Hzr 2020 #66 Kimse mutsuz değildir , sadece bazıları çocukluğunu kaybetmiştir..
Orhan-38 Katılımcı 5 Tem 2020 #67 Ne zaman akıllanırsınız biliyormusunuz.. birilerinin sizi yedek olarak yan cebinde taşıdığını öğrendiğinizde..
Ne zaman akıllanırsınız biliyormusunuz.. birilerinin sizi yedek olarak yan cebinde taşıdığını öğrendiğinizde..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Tem 2020 #68 İnsanı farklı yapan, affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir