cerez-anne Katılımcı 23 Nsn 2009 #41 Ne bileyim diğer üyelerden ses çıkmayınca tek başıma atıyorum malum.Atıncada tam atıyorum Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #43 Diğer üyeler inzivaya çekilip düşünüyor heralde anlamadım bende takip eden çok ama soran yok Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #44 LoSt_LoVe dediki: asılırmı Genişletmek için tıklayın... Genelde asılmaz ama belki asılır cinsleri de vardır. Asılmaz diyelim buna Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe dediki: asılırmı Genişletmek için tıklayın... Genelde asılmaz ama belki asılır cinsleri de vardır. Asılmaz diyelim buna
LoSt_LoVe Forum Onuru 23 Nsn 2009 #45 onlar bence direk cevap verecekler bizden okuduklarıyla Upvote 0 Downvote
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 23 Nsn 2009 #46 Ya burdayızda 1 şey buldum ama o ısıya dayanıklı değil. Metal düşünsek Tarak mı?? Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #47 evet cevap tarak Isıya dayanıklıdır taraklar yoksa saçımıza nasıl fön çekicez Tebrikler kalpsiz, ikinci tahmininde bildiğin için 450 yolluyorum Upvote 0 Downvote
evet cevap tarak Isıya dayanıklıdır taraklar yoksa saçımıza nasıl fön çekicez Tebrikler kalpsiz, ikinci tahmininde bildiğin için 450 yolluyorum
LoSt_LoVe Forum Onuru 23 Nsn 2009 #48 kelebek aklına ne geldiyse hiç bişe bulamıyorum maşallah yani Upvote 0 Downvote
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 23 Nsn 2009 #50 Ya ben bunu aynadan önce tahmin ettim de düüüh. Fön yöNünü düşünmemiştim Upvote 0 Downvote