LoSt_LoVe Forum Onuru 19 Eyl 2009 #1 Özlemişsinizdir bu bölümü tekrar aktifleştirelim bakalım katılım nasıl olacak. Sorun bakalım.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Eyl 2009 #31 Metal panjurda mı var yahu benim aklıma gelmişti de metal panjur mu olur dedim kendi kendime Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Eyl 2009 #32 metal olanlarıda var mesela bizim köydeki evimizde Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Eyl 2009 #33 Hmm evet hatırladımm onların farklı bir adı var sanıyordum benn .. ( : Upvote 0 Downvote
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Ekm 2009 #35 bicare dediki: kumanda Genişletmek için tıklayın... Hayır. Zaten cevap gelmiş. Konu pasif olmuş. Cevap MeRciMeK dediki: Metal panjurda mı var yahu benim aklıma gelmişti de metal panjur mu olur dedim kendi kendime Genişletmek için tıklayın... Panjur muş. Upvote 0 Downvote
bicare dediki: kumanda Genişletmek için tıklayın... Hayır. Zaten cevap gelmiş. Konu pasif olmuş. Cevap MeRciMeK dediki: Metal panjurda mı var yahu benim aklıma gelmişti de metal panjur mu olur dedim kendi kendime Genişletmek için tıklayın... Panjur muş.