KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Mrt 2016 #13 Sentinus çok önemli bir konuya temas etmişsin kutluyorum seni. Akıl dolu yaklaşımın, bende size katılıyorum.
Sentinus çok önemli bir konuya temas etmişsin kutluyorum seni. Akıl dolu yaklaşımın, bende size katılıyorum.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Mrt 2016 #14 katip dediki: Sentinus çok önemli bir konuya temas etmişsin kutluyorum seni. Akıl dolu yaklaşımın, bende size katılıyorum. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam herkesin desteğini bekliyoruz.
katip dediki: Sentinus çok önemli bir konuya temas etmişsin kutluyorum seni. Akıl dolu yaklaşımın, bende size katılıyorum. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam herkesin desteğini bekliyoruz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Mrt 2016 #15 Sentinus dediki: Eyvallah hocam herkesin desteğini bekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapıyoruz bakiyeyi sana mi göndereceğiz.. Yorumsuz direk bizim 'nin karşılığını mi sana aktarıyor...
Sentinus dediki: Eyvallah hocam herkesin desteğini bekliyoruz. Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapıyoruz bakiyeyi sana mi göndereceğiz.. Yorumsuz direk bizim 'nin karşılığını mi sana aktarıyor...
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Mrt 2016 #16 Şu anlık ben topluyorum 'Leri. Hedefim 20000 . Beklediğim rakama ulaştığım zaman nakite çevirip bağışı yapacağım.
Şu anlık ben topluyorum 'Leri. Hedefim 20000 . Beklediğim rakama ulaştığım zaman nakite çevirip bağışı yapacağım.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Mrt 2016 #17 leri ne zaman toplayacaksan haber ver sana aktaralım.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Mrt 2016 #18 İstersen şimdi gönder @katip . Bende hedefe ne kadar yaklaştığımı bileyim en azından