melegimmm Usta 17 Ags 2010 #41 Kafam durdu kimse gelmiyo ortişimden sonra gerçi oda çok gıcık birisi ama olsun insan sonuçta
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 17 Ags 2010 #42 edebiyatçı Nuray hocam çok kafa dengi şen şakrak nedersem yapardı bana elleriyle kahve yaptığı günü bile hatırlıyorum
edebiyatçı Nuray hocam çok kafa dengi şen şakrak nedersem yapardı bana elleriyle kahve yaptığı günü bile hatırlıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ags 2010 #43 Benim kahveden daha iyi yapamazdı heralde Aşk sarhoşu olan Hasan adlı arkadaşımı yağmur altına sabaha kadar mendireğin ucunda beklemek zorunda kalmıştım. Şimdi o aklıma geldi
Benim kahveden daha iyi yapamazdı heralde Aşk sarhoşu olan Hasan adlı arkadaşımı yağmur altına sabaha kadar mendireğin ucunda beklemek zorunda kalmıştım. Şimdi o aklıma geldi
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 17 Ags 2010 #44 oda güzelmiş Lise 1 de bana sarılıp hünhüg hüngür ağlayan İlayda isimli arkadaşım geldi aklıma .. (boşuna ağlamış aradan 5 yıl geçti ve mutlu )
oda güzelmiş Lise 1 de bana sarılıp hünhüg hüngür ağlayan İlayda isimli arkadaşım geldi aklıma .. (boşuna ağlamış aradan 5 yıl geçti ve mutlu )
melegimmm Usta 17 Ags 2010 #45 ilk okulda özkan vardı çocuk yaşta olmamıza ragmen bana çok aşıktı o aklıma geldi napıyor acaba
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Ags 2010 #47 Hiç aklımdan çıkmayan biri ama benim ne suçum var yazana değil yazdırana bakmak lazım dedim o kadar
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 17 Ags 2010 #50 sende benim aklıma geldin bide mercimek geldi şuan tek eksik o