jeriko Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2010 #231 Halen kardeşten gidiyorsun.Aklından çıkmıyor bakıyorum kardeşin. İlahi Yeşim. Aldığım kazağın yakışıp yakışmadığını düşünüyorum.
Halen kardeşten gidiyorsun.Aklından çıkmıyor bakıyorum kardeşin. İlahi Yeşim. Aldığım kazağın yakışıp yakışmadığını düşünüyorum.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 13 Şbt 2010 #232 jeriko dediki: Halen kardeşten gidiyorsun.Aklından çıkmıyor bakıyorum kardeşin. İlahi Yeşim. Aldığım kazağın yakışıp yakışmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... elimde olan bişey değil çünkü tekrar yapıyor ve ben yardım ediyorum açıkçası bitsin artık diye duar eder haldeyim bu arada umarım yakışmıştır kazağın yarın arkadaşım gelicek onu düşünüyorum
jeriko dediki: Halen kardeşten gidiyorsun.Aklından çıkmıyor bakıyorum kardeşin. İlahi Yeşim. Aldığım kazağın yakışıp yakışmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... elimde olan bişey değil çünkü tekrar yapıyor ve ben yardım ediyorum açıkçası bitsin artık diye duar eder haldeyim bu arada umarım yakışmıştır kazağın yarın arkadaşım gelicek onu düşünüyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Şbt 2010 #233 Aylarrrrr sonra ilk defa liseden bir arkadaşımla sohbett değişik ..Sanki özlemişim liseyi..
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 14 Şbt 2010 #234 PinokyO'yu yapaN Gepetto deqiLİm Ki heR oduNu adam edeyiM sözü ne güzelmiş diye düşünüyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Şbt 2010 #235 yarın arkadaşın yanına gidecem ama inş bulurum adresi diye geçiyo aklımdan