• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şu An Ne DüŞüNüYoSuN???

ALLAH kavuştursun ve şifa versin. Sıkıntısı nedir?

Konu sınırlarını aştık sanki :) İnce bağırsak yapışması 2 kez ameliyat oldu ama hala yapışıyor şuan 45 kg zayıfladı yanınmaz halde :( ne yese tekrar çıkartıyor...ve bağpırsak neden yapışıyor bulunamadı Ankara'ya gitmesi tavsiye edildi ameliyat hocamız tarafından ve gittiler...

bu gidişle ben hiç okula gidemeyeceğm :D diye düşünüyorum :D geçen hafta sürekli dersleri ektim hatta bugünde gitmedim okula evde pinekledim :) ve gelen son haberelere görede bitek yarın gidicem okula bu hafta :D ve şimdi düşünüyorumda n'apsam boşgünlerimde :P :P :P

bu gidişle ben hiç okula gidemeyeceğm :D diye düşünüyorum :D geçen hafta sürekli dersleri ektim hatta bugünde gitmedim okula evde pinekledim :) ve gelen son haberelere görede bitek yarın gidicem okula bu hafta :D ve şimdi düşünüyorumda n'apsam boşgünlerimde :P :P :P

Keşke bize gelseydin bende evde pinekledim çünkü bugün :D Çok ballıyım hocada gelmemiş ben gitmeyince :P:P
Boş zamanlarını benim yanıma gelerek değerlendirebilirsin meselaa :D

**

Kadın ve erkek arasındaki farkları ve benzerlikleri(!) anlatan komposizyon yazmam gerek nasıl başarıcam bunu diye düşünüyorum:D:/

Keşke bize gelseydin bende evde pinekledim çünkü bugün :D Çok ballıyım hocada gelmemiş ben gitmeyince :P:P
Boş zamanlarını benim yanıma gelerek değerlendirebilirsin meselaa :D

**

Kadın ve erkek arasındaki farkları ve benzerlikleri(!) anlatan komposizyon yazmam gerek nasıl başarıcam bunu diye düşünüyorum:D:/

ne biliyim yawrucum pijamalarım üstümde geçirdim bütün günü :P yaparız artık bişeyler konuşuruz :P evde oturmuycağımız kesin ama :D

niye ben yapamıyorum bu soruları diye düşünüyorum .s

Geri