• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şu An Ne DüŞüNüYoSuN???

İkinci dozu Cuma günü oldum (Biontech). İlk dozda bir hafta süresince kuru bir öksürük ve omuz ağrısı olmuştu. Ama öyle kayda değer bir ağrı değil hissediyosunuz sadece.

İkinci aşamada 1 gün ağrıdı sadece başka belirti de olmadı. Zaten o ağrı da olmasa hemşirenin aşı yapmadığını düşünecektim çünkü hiç hissetmedim. :d

Artık bu yasakların bitmesi gerektiğini düşünüyorum, yoksa insanlar ölecek ev hapsinde olmasın bu kardeşim şeklinde düşünmeye başlayacak. :)

Acaba yanılıyor olabilir miyim? Yok bu sene ki ben ben değilim başka biri aynada gördüğüm ,ben ben olmaktan çıktım başka birine dönüştüm sanki
Ne zaman eski halime dönerim acaba ,tam olarak toparlanır herşeyi geri de bırakırım ,artık zevklerimiz bile aynı diyen insanlardan korkar oldum

Acaba yanılıyor olabilir miyim? Yok bu sene ki ben ben değilim başka biri aynada gördüğüm ,ben ben olmaktan çıktım başka birine dönüştüm sanki
Ne zaman eski halime dönerim acaba ,tam olarak toparlanır herşeyi geri de bırakırım ,artık zevklerimiz bile aynı diyen insanlardan korkar oldum
fabrika ayarlarina dönmek istiyorsan 4 kere 0000 a basiyorsun hepsi siliniyor oh rahatladik her sey sifirdan basliyor :-))

Geri