Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #29,701 Bugün de her yazdığıma şaşırıyorlar ağızları acık kalacak şimdi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Tem 2021 #29,702 Bir türlü çözemedim. Yarına kaldı artık. İlk iş burada paylaşacağım
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Tem 2021 #29,703 Evin içinde nasıl şifayı kaptık ya Boğazım ağrıyor dünden beri ilaç almayayım dedim ama olmayacak galiba
Evin içinde nasıl şifayı kaptık ya Boğazım ağrıyor dünden beri ilaç almayayım dedim ama olmayacak galiba
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Tem 2021 #29,704 Salı gününe kadar bekliyorum umarım çözersiniz yoksa ben nasıl çözeceğimi çok iyi bilirim.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Tem 2021 #29,705 Trt1 in spikeri Pelin Çift bu kadar mükemmel olmayı nasıl başarıyorsun! Bilgine, kültürüne hayranım.
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Tem 2021 #29,707 Namaz kılıp uyumayı düşünüyorum belki biraz kitapta okuyabilirim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 24 Tem 2021 #29,708 Lelis dediki: Evin içinde nasıl şifayı kaptık ya Boğazım ağrıyor dünden beri ilaç almayayım dedim ama olmayacak galiba Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun klimayı kapat onunda etkisi var
Lelis dediki: Evin içinde nasıl şifayı kaptık ya Boğazım ağrıyor dünden beri ilaç almayayım dedim ama olmayacak galiba Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun klimayı kapat onunda etkisi var
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 24 Tem 2021 #29,709 Lelis dediki: Namaz kılıp uyumayı düşünüyorum belki biraz kitapta okuyabilirim Genişletmek için tıklayın... Allah kabul etsin ,güzel okumalar hangi kitap ?
Lelis dediki: Namaz kılıp uyumayı düşünüyorum belki biraz kitapta okuyabilirim Genişletmek için tıklayın... Allah kabul etsin ,güzel okumalar hangi kitap ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Tem 2021 #29,710 yilmaz27 dediki: Geçmiş olsun klimayı kapat onunda etkisi var Genişletmek için tıklayın... Doğru ama akşamdan akşama açıyoruz hava baskın oluyor ya acmasak ta olmuyor bize büyük oğlandan bulaştı ilk o hastaydı salgın da varmış ama tek boğaz ağrısıyla atlatırsak iyi
yilmaz27 dediki: Geçmiş olsun klimayı kapat onunda etkisi var Genişletmek için tıklayın... Doğru ama akşamdan akşama açıyoruz hava baskın oluyor ya acmasak ta olmuyor bize büyük oğlandan bulaştı ilk o hastaydı salgın da varmış ama tek boğaz ağrısıyla atlatırsak iyi