• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şu An Ne DüŞüNüYoSuN???

İnsanların birbirine güvendiği, birbirini gördüğünde sevindiği bir aile ortamı oluşturmak için çabaladık hep birlikte bu foruma değer veren arkadaşlarımızla birlikte, birbirini gördüğünde iğneleme peşinde olan nadiren de olsa elbette oldu geçmişte. Temennim/düşüncem bundan sonra böyle durumların asla yaşanmaması !

Son günlerde yazılan içeriklerden dolayı ne düşündüğümü bu şekilde ifade etme gereği duydum. Biz bir aileyiz ve aile bireyleri birbirini anlar, beni anladığınızdan eminim.

Diye düşünüyorum !

İnsanların birbirine güvendiği, birbirini gördüğünde sevindiği bir aile ortamı oluşturmak için çabaladık hep birlikte bu foruma değer veren arkadaşlarımızla birlikte, birbirini gördüğünde iğneleme peşinde olan nadiren de olsa elbette oldu geçmişte. Temennim/düşüncem bundan sonra böyle durumların asla yaşanmaması !

Son günlerde yazılan içeriklerden dolayı ne düşündüğümü bu şekilde ifade etme gereği duydum. Biz bir aileyiz ve aile bireyleri birbirini anlar, beni anladığınızdan eminim.

Diye düşünüyorum !
düsüncene harfi harfine katiliyorum @YoRuMSuZ

Ben de 2014 yılında çocukluk-yetişkinlik döneminden beri üyeyim bazı mesajlar benim de dikkatimi çekiyor ama ben şaka olduğunu düşünüyorum ve bazen de son günlerde aşırı laf sokma mesajları da görüyorum ve şaşırıyorum yanıldığımı düşünüyorum böyle düşünmek işime geliyor :-D

Diye düşünüyorum !
Evet kaç gündür iğneleyici cevaplar göndermeler benide üzüyor. Halbuki neyi paylaşamıyoruz. Hepimiz insanız ufak tefek hatalarımız oluyor bunları büyütmeden saygı çerçevesinde çözülebilir.
Umarım kalp kırmadan huzur bozulmadan yolumuza devam ederiz.

Geri