Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Eyl 2021 #29,971 KaderKatibi dediki: Bana gönder fakirim bu ara Genişletmek için tıklayın... Niye abim sana yazan yok mu ben hep yazıyorum sana oysa
KaderKatibi dediki: Bana gönder fakirim bu ara Genişletmek için tıklayın... Niye abim sana yazan yok mu ben hep yazıyorum sana oysa
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Eyl 2021 #29,972 KaderKatibi dediki: Bana gönder fakirim bu ara Genişletmek için tıklayın... Yazdım bildirim geldi mi?
KaderKatibi dediki: Bana gönder fakirim bu ara Genişletmek için tıklayın... Yazdım bildirim geldi mi?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Eyl 2021 #29,973 AyLiz dediki: Niye abim sana yazan yok mu ben hep yazıyorum sana oysa Genişletmek için tıklayın... Eskiden öylemiydi biraz işim çıktı ne arayan ne soran
AyLiz dediki: Niye abim sana yazan yok mu ben hep yazıyorum sana oysa Genişletmek için tıklayın... Eskiden öylemiydi biraz işim çıktı ne arayan ne soran
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Eyl 2021 #29,974 KaderKatibi dediki: Eskiden öylemiydi biraz işim çıktı ne arayan ne soran Genişletmek için tıklayın... Bak sen bulamıyoruz ki hep vakitsizllikten şikayet ediyorsun bana kalsa on kere arardım seni
KaderKatibi dediki: Eskiden öylemiydi biraz işim çıktı ne arayan ne soran Genişletmek için tıklayın... Bak sen bulamıyoruz ki hep vakitsizllikten şikayet ediyorsun bana kalsa on kere arardım seni
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 26 Eyl 2021 #29,978 nasil yardimda buluna bilirim ben hazirim yardimci olmaya gayret edecegim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Eyl 2021 #29,980 Aldığıma pişman ettin