KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ekm 2021 #30,061 yilmaz27 dediki: En az senin kadar Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim bilmukabele.
BeReNN Alyam? Özel üye 30 Ekm 2021 #30,063 Ne guzel di eskiden forum eğleniyorduk eskiden herşey eskiden güzelmiş..
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Ekm 2021 #30,064 Grip olmak istemiyorum
Artemis Özel Üye Özel üye 31 Ekm 2021 #30,065 son zamanlardaki uykusuzluğuma artık bir çare bulmak istiyorum
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 1 Ksm 2021 #30,067 Ya her sabah yüzen bu arkadaş grubuna katılsam mı bilemedim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 1 Ksm 2021 #30,068 Polyanna dediki: Grip olmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... hayatta grip nedir bilmezdim asidan sonra hepimiz is yerinde grip olduk su an zoarki yaziyorum ( kim isterki grip olmak
Polyanna dediki: Grip olmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... hayatta grip nedir bilmezdim asidan sonra hepimiz is yerinde grip olduk su an zoarki yaziyorum ( kim isterki grip olmak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 1 Ksm 2021 #30,069 Artemis dediki: son zamanlardaki uykusuzluğuma artık bir çare bulmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... insallah bulursun ama suda varki sorunlar ve problemler her zaman olacak bir ömür boyu bunlarla basa etmenin yollarini aramak lazim sen bunlarla bas etmenin yolunu bulursan rahatta uyursun gibime geliyor
Artemis dediki: son zamanlardaki uykusuzluğuma artık bir çare bulmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... insallah bulursun ama suda varki sorunlar ve problemler her zaman olacak bir ömür boyu bunlarla basa etmenin yollarini aramak lazim sen bunlarla bas etmenin yolunu bulursan rahatta uyursun gibime geliyor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Ksm 2021 #30,070 Kasım güzelliklerinle gel ..