KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ksm 2021 #30,191 Ne zaman tam anlamıyla sosyal hayata döneceğiz..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ksm 2021 #30,192 KıRMıZı dediki: Uyumalisin...diyorum kendi kendime...uyumayı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Fırsat bulursan uyursun Kırmızı
KıRMıZı dediki: Uyumalisin...diyorum kendi kendime...uyumayı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Fırsat bulursan uyursun Kırmızı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ksm 2021 #30,193 Çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı. Böyle olacağını bilseydim bulaşmazdım Artık ailecek hakkımızda hayırlısı neyse öyle olur inşallah. Bu arada bu iş olacak gibi ç0nkü çok iyi geçti
Çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı. Böyle olacağını bilseydim bulaşmazdım Artık ailecek hakkımızda hayırlısı neyse öyle olur inşallah. Bu arada bu iş olacak gibi ç0nkü çok iyi geçti
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ksm 2021 #30,194 Acep bizim CerezForumun aktif üyeleri nerde ve nerede geziyorlar varliklarini gören haci oluyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Ksm 2021 #30,195 Üst üste bu kadar yoğunluk bana hiç iyi gelmiyor.
BeReNN Alyam? Özel üye 30 Ksm 2021 #30,196 Hayata bir yerlerden tutunmam gerektiğini biliyorum nereden nasıl basliycam onu bilmiyorum belki de kabullenmek çaresizce
Hayata bir yerlerden tutunmam gerektiğini biliyorum nereden nasıl basliycam onu bilmiyorum belki de kabullenmek çaresizce
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2021 #30,197 susmak çok şey anlatıyorda susma ben bişe anlamıyorum..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 1 Arl 2021 #30,199 yalnızlığı çok seversek, Bir gün o da çekip gider mi ??