BeReNN Alyam? Özel üye 11 Arl 2021 #30,252 Bir senedir meğerse gözüm kızımı da görmüyor mus nasıl kalkicam ayağa derken bir haftadır onun pamuk kalbi sarıp sarmaliyor beni yumuşacık yapıp yüzümü güldürmeyi başarıyor..Özür dilerim kızım senide yok sayacak kadar aciyor insanın canı işte...
Bir senedir meğerse gözüm kızımı da görmüyor mus nasıl kalkicam ayağa derken bir haftadır onun pamuk kalbi sarıp sarmaliyor beni yumuşacık yapıp yüzümü güldürmeyi başarıyor..Özür dilerim kızım senide yok sayacak kadar aciyor insanın canı işte...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 11 Arl 2021 #30,254 Ne yapmak istiyorum Gerçekten yaşamak istediğim hayat bu mu? Ömrüm böyle bitecekmi? Halbuki hayallerim bambaşka
Ne yapmak istiyorum Gerçekten yaşamak istediğim hayat bu mu? Ömrüm böyle bitecekmi? Halbuki hayallerim bambaşka
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Arl 2021 #30,255 ÇerezDükkan'da aktif ettiğimiz ticaret olayını acilen pasif yapmalıyım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Arl 2021 #30,256 YoRuMSuZ dediki: ÇerezDükkan'da aktif ettiğimiz ticaret olayını acilen pasif yapmalıyım Genişletmek için tıklayın... Erken davran alacaklılar sıraya girmeden
YoRuMSuZ dediki: ÇerezDükkan'da aktif ettiğimiz ticaret olayını acilen pasif yapmalıyım Genişletmek için tıklayın... Erken davran alacaklılar sıraya girmeden
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Arl 2021 #30,257 Test5 bitirecek gibi görünüyo
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Arl 2021 #30,258 Bu yeni üye adı görünümleri üyelerimize çok harcattıracak kanımca