BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Arl 2021 #30,281 o kadar uğraşıp yaptığım terası yazlık yapmışım şimdi oturmak için yazı bekliyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Arl 2021 #30,282 vEzİr dediki: o kadar uğraşıp yaptığım terası yazlık yapmışım şimdi oturmak için yazı bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Ben olsam odun sobasi kurar kışın da kullanırdım Çok özledim sobayı kışın memlekete gidemiyorum sırf soba zevki yüzünden gideceğim bu sene
vEzİr dediki: o kadar uğraşıp yaptığım terası yazlık yapmışım şimdi oturmak için yazı bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Ben olsam odun sobasi kurar kışın da kullanırdım Çok özledim sobayı kışın memlekete gidemiyorum sırf soba zevki yüzünden gideceğim bu sene
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Arl 2021 #30,283 nazenin dediki: Ben olsam odun sobasi kurar kışın da kullanırdım Çok özledim sobayı kışın memlekete gidemiyorum sırf soba zevki yüzünden gideceğim bu sene Genişletmek için tıklayın... aplam bi rüzgar var aklın durur soba kucağımda otursam bile yemez..
nazenin dediki: Ben olsam odun sobasi kurar kışın da kullanırdım Çok özledim sobayı kışın memlekete gidemiyorum sırf soba zevki yüzünden gideceğim bu sene Genişletmek için tıklayın... aplam bi rüzgar var aklın durur soba kucağımda otursam bile yemez..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Arl 2021 #30,284 ) sanki anlasmali gibi birsey bu ya
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Arl 2021 #30,285 yesim434 dediki: ) sanki anlasmali gibi birsey bu ya Genişletmek için tıklayın... soru işaretli şeyler düşünme be ben meraklıyımdır nedir bu acaba diye düşünüyorum senin yüzünden
yesim434 dediki: ) sanki anlasmali gibi birsey bu ya Genişletmek için tıklayın... soru işaretli şeyler düşünme be ben meraklıyımdır nedir bu acaba diye düşünüyorum senin yüzünden
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Arl 2021 #30,289 Bu ne soğuk arkadaş sanırsınız kar buraya yağmış koca kış kar yüzü görmüyoruz ama soğuğunu ,ayazını ,donunu biz çekiyoruz
Bu ne soğuk arkadaş sanırsınız kar buraya yağmış koca kış kar yüzü görmüyoruz ama soğuğunu ,ayazını ,donunu biz çekiyoruz
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Arl 2021 #30,290 Soğuk havalar doğalgaza ödenen paralar demek havaların ısınma tarihi ne zaman diye düşünüyorum