merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Arl 2021 #30,322 Svly_Kck dediki: merakettim çok ilginç bir isim nereden bulduğunu merak ettim Genişletmek için tıklayın... Sen buralarda yenisin galiba
Svly_Kck dediki: merakettim çok ilginç bir isim nereden bulduğunu merak ettim Genişletmek için tıklayın... Sen buralarda yenisin galiba
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Arl 2021 #30,324 Uyumalıyım sabah mesai başlıyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ock 2022 #30,327 Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk saglik getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.. 2022 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi düsünüyorum
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk saglik getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.. 2022 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi düsünüyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ock 2022 #30,328 İnsanın sahip olduğu tek şey kendisiymiş kendisinden başka kimsesi yokmuş ne zaman bunu anladım başıma bunlar geldi ya hayat ne tuhaf
İnsanın sahip olduğu tek şey kendisiymiş kendisinden başka kimsesi yokmuş ne zaman bunu anladım başıma bunlar geldi ya hayat ne tuhaf
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ock 2022 #30,329 İyi geceler herkese
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 4 Ock 2022 #30,330 Hadi artık açıklansın testin merak ediyorum