Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #30,491 CANISIKILANADAM dediki: Ev ortamına akşam için birkaç sihirli dokunuş yapmadı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hayırdır ne kutluyorsun
CANISIKILANADAM dediki: Ev ortamına akşam için birkaç sihirli dokunuş yapmadı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hayırdır ne kutluyorsun
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Mrt 2022 #30,492 Arada bir kutlama yapmak iyidir diye düşünüyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mrt 2022 #30,496 Simurg dediki: Satranç güzeldir hele de yenmek diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... bu konuda rakip tanimiyorum ama rakipleri izliyorum
Simurg dediki: Satranç güzeldir hele de yenmek diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... bu konuda rakip tanimiyorum ama rakipleri izliyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Mrt 2022 #30,497 Geceler sensiz geceler sessiz Hep uykusuz Herşeyden habersiz Nasıl çalışacaksam koca gün uyukusuz haha umarım tepe takla gitmem merdivenlerden hızla iler lerken
Geceler sensiz geceler sessiz Hep uykusuz Herşeyden habersiz Nasıl çalışacaksam koca gün uyukusuz haha umarım tepe takla gitmem merdivenlerden hızla iler lerken
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mrt 2022 #30,498 bu gece isi beni 7 bitirdi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Mrt 2022 #30,499 oyyyy Benim canisim gelmis hosgelmis nede çok özlemisimmmm