KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Nsn 2022 #30,592 İçimdeki şu sıkıntının ne olduğunu çözebilsem bir nebze de olsa rahatlayacam.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Nsn 2022 #30,593 KaderKatibi dediki: İçimdeki şu sıkıntının ne olduğunu çözebilsem bir nebze de olsa rahatlayacam. Genişletmek için tıklayın... Hayırdır inşallah
KaderKatibi dediki: İçimdeki şu sıkıntının ne olduğunu çözebilsem bir nebze de olsa rahatlayacam. Genişletmek için tıklayın... Hayırdır inşallah
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Nsn 2022 #30,595 Asi Kız dediki: Hayırdır inşallah Genişletmek için tıklayın... Hayır olur inşallah, kaç gündür bu şekilde umarım kısa zamanda geçer.
Asi Kız dediki: Hayırdır inşallah Genişletmek için tıklayın... Hayır olur inşallah, kaç gündür bu şekilde umarım kısa zamanda geçer.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 18 Nsn 2022 #30,596 Bu nisan ayında bu soğuk nedir
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Nsn 2022 #30,599 Darksaga dediki: Yine çok yalnızım.. Genişletmek için tıklayın... biz variz cerezforum ailesi merak etme
Darksaga dediki: Yine çok yalnızım.. Genişletmek için tıklayın... biz variz cerezforum ailesi merak etme
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2022 #30,600 Konularda mesajı yazıp enter yapınca gidiyor ama sohbette neden gönderemiyorum acaba @KaderKatibi @yilmaz27 selam Sohbetten göndermedim...
Konularda mesajı yazıp enter yapınca gidiyor ama sohbette neden gönderemiyorum acaba @KaderKatibi @yilmaz27 selam Sohbetten göndermedim...