zevzek zevzek® Özel üye 29 Mys 2022 #30,821 Asi Kız dediki: İçtin belki hatırlamıyosundur sarhoşluktan Genişletmek için tıklayın... Yarıdan az aşağıda
Asi Kız dediki: İçtin belki hatırlamıyosundur sarhoşluktan Genişletmek için tıklayın... Yarıdan az aşağıda
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mys 2022 #30,822 zevzek dediki: Yarıdan az aşağıda Genişletmek için tıklayın... insan yarim birakirmi siseyi @zevzek
zevzek zevzek® Özel üye 29 Mys 2022 #30,823 S yilmaz27 dediki: insan yarim birakirmi siseyi @zevzek Genişletmek için tıklayın... Görür bu aksam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mys 2022 #30,824 bu gün birileriyle kavga edesim geliyor insallah sevdklerimin kalbini kirmam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mys 2022 #30,825 zevzek dediki: S Görür bu aksam Genişletmek için tıklayın... bende
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mys 2022 #30,827 Çerezim misafirlerim var bu aralar, en kısa zamanda yine eskisi gibi baş ucundan ayrılmayacam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mys 2022 #30,829 Tam istediğim şey, forum kendi akışını yakaladı, bu önümüzdeki süreçte pandemi döneminin intikamını alır şekilde bir yaşam tarzım olacak bu yaz, pek forumda olamayacağım ama gözüm de hiç arkada kalmayacak işte bu ya Gözümün arkada kalmayacağını düşünüyorum, cansınız forumdaşlar
Tam istediğim şey, forum kendi akışını yakaladı, bu önümüzdeki süreçte pandemi döneminin intikamını alır şekilde bir yaşam tarzım olacak bu yaz, pek forumda olamayacağım ama gözüm de hiç arkada kalmayacak işte bu ya Gözümün arkada kalmayacağını düşünüyorum, cansınız forumdaşlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #30,830 Yorumsuz geldiğine göre yanlış yere yazılan cevapları taşır diye ümit ediyorum