Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,901 zevzek dediki: İşyeri ise salon tipi talep edin Genişletmek için tıklayın... Patron ben değilim
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,902 Asi Kız dediki: Patron ben değilim Genişletmek için tıklayın... Patrondan edin yani tabi kurumsal değilse bunu actimiza dua et felan diyebilir
Asi Kız dediki: Patron ben değilim Genişletmek için tıklayın... Patrondan edin yani tabi kurumsal değilse bunu actimiza dua et felan diyebilir
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,903 zevzek dediki: Patrondan edin yani tabi kurumsal değilse bunu actimiza dua et felan diyebilir Genişletmek için tıklayın... Kesin öyle der
zevzek dediki: Patrondan edin yani tabi kurumsal değilse bunu actimiza dua et felan diyebilir Genişletmek için tıklayın... Kesin öyle der
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,904 -araz- dediki: siyah baş tacıdırzayıf gösterir Genişletmek için tıklayın... zevzek dediki: Talep yapabilirsin saniyorum Genişletmek için tıklayın... Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die
-araz- dediki: siyah baş tacıdırzayıf gösterir Genişletmek için tıklayın... zevzek dediki: Talep yapabilirsin saniyorum Genişletmek için tıklayın... Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,905 Tatlı Cadı dediki: Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die Genişletmek için tıklayın... Para veriyorsun sonuçta hakkın olması gerekir
Tatlı Cadı dediki: Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die Genişletmek için tıklayın... Para veriyorsun sonuçta hakkın olması gerekir
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,906 Tatlı Cadı dediki: Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die Genişletmek için tıklayın... İnşallah kazanırsınız
Tatlı Cadı dediki: Yarın bakıcam yine bayan gelirse dicem Ramazan hocayla devam edebilir miyim die Genişletmek için tıklayın... İnşallah kazanırsınız
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,907 zevzek dediki: Para veriyorsun sonuçta hakkın olması gerekir Genişletmek için tıklayın... Ya bana sormuşlardı bayan erkek hoca farkeder mi die bende farketmez demiştim ama kadın hoca panik yapıyor her şeye karışıyor erkek hoca öyle değildi
zevzek dediki: Para veriyorsun sonuçta hakkın olması gerekir Genişletmek için tıklayın... Ya bana sormuşlardı bayan erkek hoca farkeder mi die bende farketmez demiştim ama kadın hoca panik yapıyor her şeye karışıyor erkek hoca öyle değildi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,908 Asi Kız dediki: İnşallah kazanırsınız Genişletmek için tıklayın... İnşallah
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,909 Tatlı Cadı dediki: Ya bana sormuşlardı bayan erkek hoca farkeder mi die bende farketmez demiştim ama kadın hoca panik yapıyor her şeye karışıyor erkek hoca öyle değildi Genişletmek için tıklayın... Kadınlar daha iyi .. trafikte kuralları uyguluyor. Ama ders konusu farklı
Tatlı Cadı dediki: Ya bana sormuşlardı bayan erkek hoca farkeder mi die bende farketmez demiştim ama kadın hoca panik yapıyor her şeye karışıyor erkek hoca öyle değildi Genişletmek için tıklayın... Kadınlar daha iyi .. trafikte kuralları uyguluyor. Ama ders konusu farklı
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,910 zevzek dediki: Kadınlar daha iyi .. trafikte kuralları uyguluyor. Ama ders konusu farklı Genişletmek için tıklayın... Kadınlar bence de daha iyi tRafikte ama ders için erkek daha iyi bence ben ztn doktor olsun ders olsun hep erkekten yanayım Kadın binde bir iyi cıkıyo çıktı yani o yüzden erkeklerin yaklaşımlara bayanlara karşı daha hoş güzel bence
zevzek dediki: Kadınlar daha iyi .. trafikte kuralları uyguluyor. Ama ders konusu farklı Genişletmek için tıklayın... Kadınlar bence de daha iyi tRafikte ama ders için erkek daha iyi bence ben ztn doktor olsun ders olsun hep erkekten yanayım Kadın binde bir iyi cıkıyo çıktı yani o yüzden erkeklerin yaklaşımlara bayanlara karşı daha hoş güzel bence