-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Hzr 2022 #31,001 Tatlı Cadı dediki: Eminönü Sirkeci gezdim durdum yorulmuşum Heryer yabancı kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim yeminle Genişletmek için tıklayın... mesajı yazdıgın gun gıttıysen ben de ordaydım .belki de birbirimizi görmüşüzdür.
Tatlı Cadı dediki: Eminönü Sirkeci gezdim durdum yorulmuşum Heryer yabancı kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim yeminle Genişletmek için tıklayın... mesajı yazdıgın gun gıttıysen ben de ordaydım .belki de birbirimizi görmüşüzdür.
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 10 Hzr 2022 #31,002 -araz- dediki: mesajı yazdıgın gun gıttıysen ben de ordaydım .belki de birbirimizi görmüşüzdür. Genişletmek için tıklayın... Evet yazdığım gün gittim
-araz- dediki: mesajı yazdıgın gun gıttıysen ben de ordaydım .belki de birbirimizi görmüşüzdür. Genişletmek için tıklayın... Evet yazdığım gün gittim
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Hzr 2022 #31,003 Tatlı Cadı dediki: Evet yazdığım gün gittim Genişletmek için tıklayın... kahve gunu ayarlayalım bir gün.
Tatlı Cadı dediki: Evet yazdığım gün gittim Genişletmek için tıklayın... kahve gunu ayarlayalım bir gün.
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 10 Hzr 2022 #31,004 -araz- dediki: kahve gunu ayarlayalım bir gün. Genişletmek için tıklayın... Tabiki olur çokta güzel olur
-araz- dediki: kahve gunu ayarlayalım bir gün. Genişletmek için tıklayın... Tabiki olur çokta güzel olur
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 10 Hzr 2022 #31,006 -araz- dediki: emınonunde favorı bı yerim var oraya gideriz. Genişletmek için tıklayın... Neresi Olur gideriz
-araz- dediki: emınonunde favorı bı yerim var oraya gideriz. Genişletmek için tıklayın... Neresi Olur gideriz
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2022 #31,008 kağıt bardakta çay içme yüzünden neredeyse çaydan soğucam ya..nedir bu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Hzr 2022 #31,009 Yuh. Dedim artık. Bügün Ya nasıl bir dünyada yaşiyoruz. Biz Bu gidişle maymun hastalıgıda gelır domuz hastalıgıda
Yuh. Dedim artık. Bügün Ya nasıl bir dünyada yaşiyoruz. Biz Bu gidişle maymun hastalıgıda gelır domuz hastalıgıda
zevzek zevzek® Özel üye 10 Hzr 2022 #31,010 yesim434 dediki: Yuh. Dedim artık. Bügün Ya nasıl bir dünyada yaşiyoruz. Biz Bu gidişle maymun hastalıgıda gelır domuz hastalıgıda Genişletmek için tıklayın... Ne olmuşki
yesim434 dediki: Yuh. Dedim artık. Bügün Ya nasıl bir dünyada yaşiyoruz. Biz Bu gidişle maymun hastalıgıda gelır domuz hastalıgıda Genişletmek için tıklayın... Ne olmuşki