TheBiber Yukarı Bak Özel üye 16 Tem 2022 #31,162 profilimde 10, yan tarafta ayın üyesinde 200 mesajım görünüyor neden acaba diye düşünüyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2022 #31,163 TheBiber dediki: profilimde 10, yan tarafta ayın üyesinde 200 mesajım görünüyor neden acaba diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Oyunlar bölümüne yazılan mesajlar profil mesaj sayısına yansımıyor maalesef
TheBiber dediki: profilimde 10, yan tarafta ayın üyesinde 200 mesajım görünüyor neden acaba diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Oyunlar bölümüne yazılan mesajlar profil mesaj sayısına yansımıyor maalesef
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Tem 2022 #31,165 TheBiber dediki: Niye ama yaa ? Genişletmek için tıklayın... Bir dönem mesaj sayılarına göre yönetim kadrosu belirliyorduk, sadece oyunlarla doldurulmuş mesaj sayısı olmasın diye böyle bir karar almıştım o gün bugündür durum böyle.
TheBiber dediki: Niye ama yaa ? Genişletmek için tıklayın... Bir dönem mesaj sayılarına göre yönetim kadrosu belirliyorduk, sadece oyunlarla doldurulmuş mesaj sayısı olmasın diye böyle bir karar almıştım o gün bugündür durum böyle.
Neomisin Özel Üye Özel üye 17 Tem 2022 #31,166 Bugün yeni hayatımın ilk günü.Söz veriyorum.Bu ikilinin sesi ne güzel harmanlanmış.Etkilendim.Bir kez daha desem?
Bugün yeni hayatımın ilk günü.Söz veriyorum.Bu ikilinin sesi ne güzel harmanlanmış.Etkilendim.Bir kez daha desem?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Tem 2022 #31,167 Kalbindeki güzelliği kaybetme , yüzün zaten geçici.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Tem 2022 #31,168 Ah be hırçın Karadeniz kzı sen hiç büyümüyeceksin ve akıllanmıyacaksın
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Tem 2022 #31,169 benide kendine benzettin ya helal demek dogruymus körün yaninda gezen nokta yazisi ögrenir diye
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Tem 2022 #31,170 Bu işler oldukça yorucuymuş bu kadar tahmin etmemiştim...