yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Arl 2022 #31,373 Eksi 10 derecede ile gidiyorum hayde hayde
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Arl 2022 #31,376 Öfffff beeee nerde benim zıplayan hoplayan keçilerim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Arl 2022 #31,377 nazenin dediki: Yarın ne pişirecegim :/ Genişletmek için tıklayın... Şu lafı en son duyacağımı düşündüğüm kişiydin sen ya
nazenin dediki: Yarın ne pişirecegim :/ Genişletmek için tıklayın... Şu lafı en son duyacağımı düşündüğüm kişiydin sen ya
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2022 #31,378 Sentinus dediki: Şu lafı en son duyacağımı düşündüğüm kişiydin sen ya Genişletmek için tıklayın... Bazen oturup yaşadığım hayata çok şaşırıyorum çocuklar filan Yemeği bırak çocuğum var benim
Sentinus dediki: Şu lafı en son duyacağımı düşündüğüm kişiydin sen ya Genişletmek için tıklayın... Bazen oturup yaşadığım hayata çok şaşırıyorum çocuklar filan Yemeği bırak çocuğum var benim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Arl 2022 #31,379 nazenin dediki: Bazen oturup yaşadığım hayata çok şaşırıyorum çocuklar filan Yemeği bırak çocuğum var benim Genişletmek için tıklayın... Allah'ım ayırmasın sizi hiç emi
nazenin dediki: Bazen oturup yaşadığım hayata çok şaşırıyorum çocuklar filan Yemeği bırak çocuğum var benim Genişletmek için tıklayın... Allah'ım ayırmasın sizi hiç emi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Arl 2022 #31,380 Dalga mı geçiyorsun