yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Şbt 2023 #31,421 KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... büyük gecmis olsun Allah kalbimi biliyor ya bende bir kisi icin yorum yap sayfasina yazacaktim kaderkatibi nerelerdesin diye
KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... büyük gecmis olsun Allah kalbimi biliyor ya bende bir kisi icin yorum yap sayfasina yazacaktim kaderkatibi nerelerdesin diye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Şbt 2023 #31,422 yilmaz27 dediki: büyük gecmis olsun Allah kalbimi biliyor ya bende bir kisi icin yorum yap sayfasina yazacaktim kaderkatibi nerelerdesin diye Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun üstat dualarınızı eksik etmeyin.
yilmaz27 dediki: büyük gecmis olsun Allah kalbimi biliyor ya bende bir kisi icin yorum yap sayfasina yazacaktim kaderkatibi nerelerdesin diye Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun üstat dualarınızı eksik etmeyin.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Şbt 2023 #31,423 KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Abi geçmiş olsun. Durumu nasıl yengenin şimdi
KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Abi geçmiş olsun. Durumu nasıl yengenin şimdi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Şbt 2023 #31,424 KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Şbt 2023 #31,425 Sentinus dediki: Abi geçmiş olsun. Durumu nasıl yengenin şimdi Genişletmek için tıklayın... Sağol kardeşim, şükür biraz daha iyi KıRMıZı dediki: Geçmiş olsun Rabbim şifa versin... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim kırmızı, Allah razı olsun
Sentinus dediki: Abi geçmiş olsun. Durumu nasıl yengenin şimdi Genişletmek için tıklayın... Sağol kardeşim, şükür biraz daha iyi KıRMıZı dediki: Geçmiş olsun Rabbim şifa versin... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim kırmızı, Allah razı olsun
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 5 Şbt 2023 #31,426 Ameliyat sonrası baş ağrısı kafayı yedirecek bana.
Hecem Özel Üye Özel üye 5 Şbt 2023 #31,428 vay beaaa stabucksta kahve fiyatları iyice kahpe olmuş bir daha mı asla gitmem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2023 #31,429 Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun Allah yararlilara şifa ölenlere rahmet eylesin göçük altında kalanlara yardım etsin Allah herkezi korusun çok kötü bir durum
Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun Allah yararlilara şifa ölenlere rahmet eylesin göçük altında kalanlara yardım etsin Allah herkezi korusun çok kötü bir durum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Şbt 2023 #31,430 KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
KaderKatibi dediki: Eşim kalpten bay-pas ameliyat geçirdi çok şükür her gün daha iyiye gidiyor. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.