yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Nsn 2023 #31,481 “Mesafeler ilişkiyi bitirir düşüncesi, insanın kendi sevgisine güven duymayışındanmış. İnsan sevgisinin uzanabildiği yere kadar sever.”
“Mesafeler ilişkiyi bitirir düşüncesi, insanın kendi sevgisine güven duymayışındanmış. İnsan sevgisinin uzanabildiği yere kadar sever.”
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Nsn 2023 #31,482 Sanki ben evleniyorum ne kadar yoruldum bugün yaww
Hecem Özel Üye Özel üye 4 Mys 2023 #31,483 Kime oy verssem ki kafam karisik Mantigimi mi yoksa kalbimi mi dinlesem bilemedim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Mys 2023 #31,484 Hecem dediki: Kime oy verssem ki kafam karisik Mantigimi mi yoksa kalbimi mi dinlesem bilemedim Genişletmek için tıklayın... doğrusunu seçeceğini iyi biliyorum gelecek sizlerin elinde
Hecem dediki: Kime oy verssem ki kafam karisik Mantigimi mi yoksa kalbimi mi dinlesem bilemedim Genişletmek için tıklayın... doğrusunu seçeceğini iyi biliyorum gelecek sizlerin elinde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Mys 2023 #31,485 Giresunun ayri bir güzel ve tertemiz havasi oldugunu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2023 #31,487 Çağlayağmur dediki: Yarın neler olacak acaba Genişletmek için tıklayın... her sey cok güzel olacak
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2023 #31,488 Eskiden Evlilikler Beşik Kertmesiyle Başlar, Ölünce Biterdi. Şimdi İse, Elektrik Alınca Başlıyor, Sigortalar Atınca Bitiyor.
Eskiden Evlilikler Beşik Kertmesiyle Başlar, Ölünce Biterdi. Şimdi İse, Elektrik Alınca Başlıyor, Sigortalar Atınca Bitiyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Mys 2023 #31,489 Seni kandırmaya mı çalışıyorlar? Merak etme, kanan zihin olur, yürek asla kanmaz! Yürek sadece şans veya şanslar verir..."
Seni kandırmaya mı çalışıyorlar? Merak etme, kanan zihin olur, yürek asla kanmaz! Yürek sadece şans veya şanslar verir..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Mys 2023 #31,490 Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını