yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Şbt 2024 #31,721 YARANAMADIM SANABU GECE SENİN ŞEREFİNE DEĞİL ALLAHSIZ SENİN ŞEREFSİZLİĞİNE İÇİYORUM..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Şbt 2024 #31,724 Nasıl olucak acaba
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Şbt 2024 #31,725 @yaren* gelmiş hoşgelmiş umarım iyisin her şey yolundadır
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Şbt 2024 #31,726 Hey gidi günler hey, neler yaşanmış neler, keşke geriye dönebilsek..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Şbt 2024 #31,727 KaderKatibi dediki: @yaren* gelmiş hoşgelmiş umarım iyisin her şey yolundadır Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum mrb iyiyim şükür sizler nasılsınız
KaderKatibi dediki: @yaren* gelmiş hoşgelmiş umarım iyisin her şey yolundadır Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum mrb iyiyim şükür sizler nasılsınız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Şbt 2024 #31,728 Kimleri görüyorum, diye düşünüyorum, hoşgeldin @yaren*
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Şbt 2024 #31,729 YoRuMSuZ dediki: Kimleri görüyorum, diye düşünüyorum, hoşgeldin @yaren* Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum abimm )
YoRuMSuZ dediki: Kimleri görüyorum, diye düşünüyorum, hoşgeldin @yaren* Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum abimm )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Şbt 2024 #31,730 yaren* dediki: Hoş buldum mrb iyiyim şükür sizler nasılsınız Genişletmek için tıklayın... İyiliğin daim olsun, seni burada görmek çok güzel. Yani en azından iyi olduğunuzu düşünüyorum. Şükür bende iyiyim teşekkür ederim. Burada saygı ve sevgi çerçevesinde samimi arkadaşlıklarımız oldu anılarımız oldu mümkün olduğunca bende uğruyorum.
yaren* dediki: Hoş buldum mrb iyiyim şükür sizler nasılsınız Genişletmek için tıklayın... İyiliğin daim olsun, seni burada görmek çok güzel. Yani en azından iyi olduğunuzu düşünüyorum. Şükür bende iyiyim teşekkür ederim. Burada saygı ve sevgi çerçevesinde samimi arkadaşlıklarımız oldu anılarımız oldu mümkün olduğunca bende uğruyorum.