Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Tem 2024 #31,782 Erkek çocuklarının ön planda tutulmasından nefret ediyorum
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 31 Tem 2024 #31,783 Hatalı olduğunu bildiğim birinin hatasını telafi etmeye çalıştığını görmek özür dilemesinden çok daha samimi ve içten geliyor
Hatalı olduğunu bildiğim birinin hatasını telafi etmeye çalıştığını görmek özür dilemesinden çok daha samimi ve içten geliyor
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Ags 2024 #31,785 Bu saatte uyumayı düşünüyorum tabiki baska ne düsüncem
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Ags 2024 #31,786 CANISIKILANADAM dediki: Bu işi fazla uzatmamak gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hangi işi biz bilmiyoruz ama
CANISIKILANADAM dediki: Bu işi fazla uzatmamak gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Hangi işi biz bilmiyoruz ama
K Kassım Üye 1 Ags 2024 #31,787 Hayat çok değişken olmaz dediğin şeyler oluyor.Öngörülemez, keskin şeyler yaşayabiliyosun.Her zaman akıyo
Hayat çok değişken olmaz dediğin şeyler oluyor.Öngörülemez, keskin şeyler yaşayabiliyosun.Her zaman akıyo
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Ags 2024 #31,788 Eski günleri çok özledim
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 2 Ags 2024 #31,790 Beynimi söküp atsam ne güzel olur die düşünüyorum ama sadece düsünüyorum işte