Schweppes Forum Tutkunu 4 Arl 2010 #451 sıkılmasın cnm hayırlısıyla en güzel şekilde yüreğinden geçenler olur inş. ben de sıcak çikolata olsada içsem diye düşünüyorum
sıkılmasın cnm hayırlısıyla en güzel şekilde yüreğinden geçenler olur inş. ben de sıcak çikolata olsada içsem diye düşünüyorum
GöLGe Üstat 4 Arl 2010 #453 Schweppes dediki: sıkılmasın cnm hayırlısıyla en güzel şekilde yüreğinden geçenler olur inş. ben de sıcak çikolata olsada içsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... canım benim teşekkür ederiim ; bak şimdi benim de canım istedi markette kapalı ne yapsam diye düşünmeye başladım
Schweppes dediki: sıkılmasın cnm hayırlısıyla en güzel şekilde yüreğinden geçenler olur inş. ben de sıcak çikolata olsada içsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... canım benim teşekkür ederiim ; bak şimdi benim de canım istedi markette kapalı ne yapsam diye düşünmeye başladım
Schweppes Forum Tutkunu 4 Arl 2010 #454 Burdada kalmamış olcak işmi ya hamile olsa nolcak hiç düşünmüyolar
GöLGe Üstat 4 Arl 2010 #457 sevgilim şimdi programda gece döncek daha bak şimdi de onu düşünmeye başladım özledim sanırım
Schweppes Forum Tutkunu 5 Arl 2010 #458 ne proğramı özel olmucaksa sen bukadar zamanda özlüyorssan ben ölüvereyim
GöLGe Üstat 5 Arl 2010 #459 Ürgüp'te ekibiyle birlikte öğretmenlik yanında müzik programı yapıyor sesi mükemmel atanırsam ben de gitcem ve seninle kader arkadaşı olacağım
Ürgüp'te ekibiyle birlikte öğretmenlik yanında müzik programı yapıyor sesi mükemmel atanırsam ben de gitcem ve seninle kader arkadaşı olacağım
Schweppes Forum Tutkunu 5 Arl 2010 #460 ohh ohh sanada konserler verir ne güzel Çok zor olur biliyorum ama zamanla alışırsınız hatta bazen böyle daha iyi olduğunu bile düşünrsün aradaki bağı güçlendiriyor ama sabırlı olmayı bilmezsende tamamen kopartıyor
ohh ohh sanada konserler verir ne güzel Çok zor olur biliyorum ama zamanla alışırsınız hatta bazen böyle daha iyi olduğunu bile düşünrsün aradaki bağı güçlendiriyor ama sabırlı olmayı bilmezsende tamamen kopartıyor