kelebek -ütopik- V.I.P 30 Ekm 2008 #102 Kitap mı okusam diye düşünürken bir taraftan da yeni türkü dinliyorum
dağcı Üstat 30 Ekm 2008 #103 yemeğimi yedim oh afiyet olsun bana çayımı da aldım cigaramı da yaktım tüttürüyom
MRMİC Uzman 30 Ekm 2008 #104 Fena başım ağrıyor ve geçmiyorda sıkıntı yapmaya başladı..ağrı kesicide kesmedi önerisi olan varmı acep..
Fena başım ağrıyor ve geçmiyorda sıkıntı yapmaya başladı..ağrı kesicide kesmedi önerisi olan varmı acep..
dağcı Üstat 30 Ekm 2008 #105 bi öneride bulunabilirim ama kızmak yok gecende benim dişim ağrıyodu çektirdim sende öle yap ağrı falan kalmadı
bi öneride bulunabilirim ama kızmak yok gecende benim dişim ağrıyodu çektirdim sende öle yap ağrı falan kalmadı
MRMİC Uzman 30 Ekm 2008 #107 dağcı dediki: bi öneride bulunabilirim ama kızmak yok gecende benim dişim ağrıyodu çektirdim sende öle yap ağrı falan kalmadı Genişletmek için tıklayın... Yok neden kızayım evet beynimi aldırırsam anca geçer bu ağrı
dağcı dediki: bi öneride bulunabilirim ama kızmak yok gecende benim dişim ağrıyodu çektirdim sende öle yap ağrı falan kalmadı Genişletmek için tıklayın... Yok neden kızayım evet beynimi aldırırsam anca geçer bu ağrı
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Ksm 2008 #110 kahve eşliğinde hanımeller fındıklı yiyorum (anne eli değmiş gibi )