YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Ksm 2008 #201 corelia dediki: Boşluk ve anlamı üzerine düşünüyorum, düşünüyorum öyleyse var mıyım ya da yok olsaydım da düşünüyor olurmuydum? .. bilemiyorum Genişletmek için tıklayın... Titre ve kendine dön diyorum başka da bişey demiyorum : Hala laptopu tırmalıyorum
corelia dediki: Boşluk ve anlamı üzerine düşünüyorum, düşünüyorum öyleyse var mıyım ya da yok olsaydım da düşünüyor olurmuydum? .. bilemiyorum Genişletmek için tıklayın... Titre ve kendine dön diyorum başka da bişey demiyorum : Hala laptopu tırmalıyorum
corelia Katılımcı 14 Ksm 2008 #202 YoRuMSuZ dediki: Titre ve kendine dön diyorum başka da bişey demiyorum : Hala laptopu tırmalıyorum Genişletmek için tıklayın... Ben zaten başka dünyadan mışım ya hani, o yüzden kendime dönmem özümü değiştiremeyeceği için ki bu bi öze dönüş olur, şuanki durumumdan farklı olabileceğim konusunda süphelerim yok değil
YoRuMSuZ dediki: Titre ve kendine dön diyorum başka da bişey demiyorum : Hala laptopu tırmalıyorum Genişletmek için tıklayın... Ben zaten başka dünyadan mışım ya hani, o yüzden kendime dönmem özümü değiştiremeyeceği için ki bu bi öze dönüş olur, şuanki durumumdan farklı olabileceğim konusunda süphelerim yok değil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Ksm 2008 #203 Şu an bir felsefe tercümanı arıyorum harıl harıl
arzum Forum Tutkunu 14 Ksm 2008 #210 çok değer verdiğim biriyle konuşuyorum aynızamanda siteyle ilgileniyorum