yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Şbt 2022 #1 Delisi olmadığın bir şeyin velisi de olamadığımıza göre ikisinin tadına da ucundan kenarından bakmış oluyoruz En Güzeli Sizlerin Fikri nedir
Delisi olmadığın bir şeyin velisi de olamadığımıza göre ikisinin tadına da ucundan kenarından bakmış oluyoruz En Güzeli Sizlerin Fikri nedir
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Şbt 2022 #2 Allah akıl sağlığımızı korusun. Akıllı.olup devam edeyim ben. Rabbimde kaldıramadığımız yük vermesin inşallah.
Allah akıl sağlığımızı korusun. Akıllı.olup devam edeyim ben. Rabbimde kaldıramadığımız yük vermesin inşallah.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Şbt 2022 #3 yesim434 dediki: Delisi olmadığın bir şeyin velisi de olamadığımıza göre ikisinin tadına da ucundan kenarından bakmış oluyoruz En Güzeli Sizlerin Fikri nedir Genişletmek için tıklayın... evet seninle deli olurum (zaten deliydim )
yesim434 dediki: Delisi olmadığın bir şeyin velisi de olamadığımıza göre ikisinin tadına da ucundan kenarından bakmış oluyoruz En Güzeli Sizlerin Fikri nedir Genişletmek için tıklayın... evet seninle deli olurum (zaten deliydim )
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #4 Deli olmak daha iyi akıllı olup neden dünyanın kahrını cekeyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Mys 2022 #5 Enda dediki: Deli olmak daha iyi akıllı olup neden dünyanın kahrını cekeyim Genişletmek için tıklayın... akilli olup dünyanin kahrini cekecegine tabiki deli ol dünya senin kahrini ceksin
Enda dediki: Deli olmak daha iyi akıllı olup neden dünyanın kahrını cekeyim Genişletmek için tıklayın... akilli olup dünyanin kahrini cekecegine tabiki deli ol dünya senin kahrini ceksin
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #7 yilmaz27 dediki: akilli olup dünyanin kahrini cekecegine tabiki deli ol dünya senin kahrini ceksin Genişletmek için tıklayın... Dimi ya
yilmaz27 dediki: akilli olup dünyanin kahrini cekecegine tabiki deli ol dünya senin kahrini ceksin Genişletmek için tıklayın... Dimi ya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Pazar - 19:03 #8 Deli olduk zaten taklit yapmaya gerek kalmadı