genuine Katılımcı 1 Arl 2012 #313 iyi ettin sen bana resim nasıl ekleniyor onu söyle.benden de sana yemek gelsin ha ne dersin ?
cemree =)=) V.I.P 1 Arl 2012 #314 genuine dediki: sen bana resim nasıl ekleniyor onu söyle.benden de sana yemek gelsin ha ne dersin ? Genişletmek için tıklayın... yemeğe gerek yok anlatırım tabii ama önce şu konuya bak istersen; Foruma Resim Eklemek ve Resim Paylaşmak anlayamazsan yine yaz yardımcı olurum
genuine dediki: sen bana resim nasıl ekleniyor onu söyle.benden de sana yemek gelsin ha ne dersin ? Genişletmek için tıklayın... yemeğe gerek yok anlatırım tabii ama önce şu konuya bak istersen; Foruma Resim Eklemek ve Resim Paylaşmak anlayamazsan yine yaz yardımcı olurum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Arl 2012 #315 genuine dediki: iyi ettin sen bana resim nasıl ekleniyor onu söyle.benden de sana yemek gelsin ha ne dersin ? Genişletmek için tıklayın... Mesajları birleştirdim. Alt alta mesaj yazmayın lütfen bu genel bir flood kuralı, birinin cevap vermesi gerekiyor mesajlardan sonra. Foruma resim eklemek için Zeyno güzel bir konu eklemişti. Şu alttaki linkten konuya ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki veya İnternetteki Bi Resme, "imgur.com"dan Resim Linki Alma..
genuine dediki: iyi ettin sen bana resim nasıl ekleniyor onu söyle.benden de sana yemek gelsin ha ne dersin ? Genişletmek için tıklayın... Mesajları birleştirdim. Alt alta mesaj yazmayın lütfen bu genel bir flood kuralı, birinin cevap vermesi gerekiyor mesajlardan sonra. Foruma resim eklemek için Zeyno güzel bir konu eklemişti. Şu alttaki linkten konuya ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki veya İnternetteki Bi Resme, "imgur.com"dan Resim Linki Alma..