P Papatya V.I.P V.I.P 29 Ock 2013 #343 Gözlüğümü değiştirmek ve daha büyük kocaman bi şey almak istiyorum İyice aştım kendimi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2013 #344 LeyL-i Matem dediki: Gözlüğümü değiştirmek ve daha büyük kocaman bi şey almak istiyorum İyice aştım kendimi Genişletmek için tıklayın... Al al ben aldım kocaman çerçeveli çok değiştiriyor insanın yüzünü
LeyL-i Matem dediki: Gözlüğümü değiştirmek ve daha büyük kocaman bi şey almak istiyorum İyice aştım kendimi Genişletmek için tıklayın... Al al ben aldım kocaman çerçeveli çok değiştiriyor insanın yüzünü
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Ock 2013 #345 _nehir_ dediki: Al al ben aldım kocaman çerçeveli çok değiştiriyor insanın yüzünü Genişletmek için tıklayın... Ah şu kafası kırılası patron para verse stajyer deyip insanı deli ediyorlar
_nehir_ dediki: Al al ben aldım kocaman çerçeveli çok değiştiriyor insanın yüzünü Genişletmek için tıklayın... Ah şu kafası kırılası patron para verse stajyer deyip insanı deli ediyorlar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2013 #346 LeyL-i Matem dediki: Ah şu kafası kırılası patron para verse stajyer deyip insanı deli ediyorlar Genişletmek için tıklayın... O çok fena bişey ya insan emeğinin karşılığını alamayınca çalışası gelmiyor.. İnşallah verir en yakın zamanda
LeyL-i Matem dediki: Ah şu kafası kırılası patron para verse stajyer deyip insanı deli ediyorlar Genişletmek için tıklayın... O çok fena bişey ya insan emeğinin karşılığını alamayınca çalışası gelmiyor.. İnşallah verir en yakın zamanda
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Ock 2013 #347 _nehir_ dediki: O çok fena bişey ya insan emeğinin karşılığını alamayınca çalışası gelmiyor.. İnşallah verir en yakın zamanda Genişletmek için tıklayın... Ben artık kestim ümidimi tatlım haram zıkkım olsun
_nehir_ dediki: O çok fena bişey ya insan emeğinin karşılığını alamayınca çalışası gelmiyor.. İnşallah verir en yakın zamanda Genişletmek için tıklayın... Ben artık kestim ümidimi tatlım haram zıkkım olsun
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2013 #348 LeyL-i Matem dediki: Ben artık kestim ümidimi tatlım haram zıkkım olsun Genişletmek için tıklayın... Ya sizin hakkınızı yiyip kazandığı parayı keyifle harcayamaz zaten bi yerden çıkar onun acısı..
LeyL-i Matem dediki: Ben artık kestim ümidimi tatlım haram zıkkım olsun Genişletmek için tıklayın... Ya sizin hakkınızı yiyip kazandığı parayı keyifle harcayamaz zaten bi yerden çıkar onun acısı..
P Papatya V.I.P V.I.P 29 Ock 2013 #349 _nehir_ dediki: Ya sizin hakkınızı yiyip kazandığı parayı keyifle harcayamaz zaten bi yerden çıkar onun acısı.. Genişletmek için tıklayın... Çıksın çıksın çıkmazsa ben çıkartırım onu zaten
_nehir_ dediki: Ya sizin hakkınızı yiyip kazandığı parayı keyifle harcayamaz zaten bi yerden çıkar onun acısı.. Genişletmek için tıklayın... Çıksın çıksın çıkmazsa ben çıkartırım onu zaten
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2013 #350 LeyL-i Matem dediki: Çıksın çıksın çıkmazsa ben çıkartırım onu zaten Genişletmek için tıklayın... bence de yedirme hakkını
LeyL-i Matem dediki: Çıksın çıksın çıkmazsa ben çıkartırım onu zaten Genişletmek için tıklayın... bence de yedirme hakkını