felsefe_mi ...!... Özel üye 20 Nsn 2013 #381 yaren* dediki: orasıda doğru yavv ( çokmu acımasız oldu hocam dilerseniz olayı biraz yumuştabilirim ) Genişletmek için tıklayın... İyi böyle Gerçekler acıdır
yaren* dediki: orasıda doğru yavv ( çokmu acımasız oldu hocam dilerseniz olayı biraz yumuştabilirim ) Genişletmek için tıklayın... İyi böyle Gerçekler acıdır
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Nsn 2013 #382 felsefe_mi dediki: İyi böyle Gerçekler acıdır Genişletmek için tıklayın... yok yavv kıyamam ben sizee.. oyy tüm idoller kurban olsun kız sana
felsefe_mi dediki: İyi böyle Gerçekler acıdır Genişletmek için tıklayın... yok yavv kıyamam ben sizee.. oyy tüm idoller kurban olsun kız sana
felsefe_mi ...!... Özel üye 20 Nsn 2013 #383 yaren* dediki: yok yavv kıyamam ben sizee.. oyy tüm idoller kurban olsun kız sana Genişletmek için tıklayın... Eyvallah Sanada kurban olsun canım ;
yaren* dediki: yok yavv kıyamam ben sizee.. oyy tüm idoller kurban olsun kız sana Genişletmek için tıklayın... Eyvallah Sanada kurban olsun canım ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Nsn 2013 #384 felsefe_mi dediki: Eyvallah Sanada kurban olsun canım ; Genişletmek için tıklayın... olsunlar tabe kıskananlarda çatlasınn
felsefe_mi dediki: Eyvallah Sanada kurban olsun canım ; Genişletmek için tıklayın... olsunlar tabe kıskananlarda çatlasınn
cemree =)=) V.I.P 20 Nsn 2013 #385 şuanda canim psikoloji çözmek istiyo ams edebiyat çözmek zorundayīm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #390 Forumda daha çok kalabilmeyi isterdim ama zaruri olarak çıkmalıyım ://